Blogg

Nordisk, VM og norwegian open

Nå er det en god stund siden vi har skrevet noe. Det har skjedd ganske mye. det har vert landslags utakk, jeg og IFA greide da å komme med til nordisk og VM både individuelt og lag. Nordisk ble i år avhold i Finland. I år ble det en fly tur, det går veldig fint med IFA. henne tar før under og etter fly turen veldig fint. I nordisk så gikk det ikke så bra individuelt, mye bra i alle løp. og IFA har jo større fart enn ellers. men på lag så hadde vi to feilfrie løp, laget vant begge løp, og da sammenlagt. så nordiske mestre lag 2018. for andre gang for meg og gull jenta mi IFA. Så en liten stund senere sto VM for tur, som i år ble avhold i Kristianstad i Sverige. det ble en kjøre tur, en litt lang en da vi kjørte tesla x, med en ganske stor campingvogn, det gikk veldig fint. nå var det litt annet opplegg enn vanlig, det startet allerede på onsdagen med veterinærkjekk og trening, så torsdagen med lag hopp løp, der kom vi igjennom feilfritt med bittelitt tidsfeil, da IFA gikk litt annen vei en planlagt og da brukte litt lengere tid, men laget kom på en 6 plass, det er ikke gærent i ett Vm. så fredagen med lag agility finaler, laget vårt gikk da som 6 siste laget ut. dessverre røk laget på en disk. men jeg er fornøyd med mye i løpet våres. lørdag var det da klart for individuell hopp. der gikk det veldig bra veldig lenge, med så komme IFA veldig tait på en vinge, det er veldig bra, IFA er ganske vi ellers. så da fikk henne feil linje og hoppet da bak meg veil vei. men veldig fornøyd med hele løpet, og hva vi disket på. så da på søndagen var det individuell agility finaler. vi disket, men jeg er fornøyd med mye der også. det som spesielt gjør meg så fornøy med alle løp i VM alltid, er farten hennes, den er nesten doblet fra eller, og den gleden henne viser.vi ELSKER det trykket på ett sånt mesterskap. Aller beste IFA. så var det dit for Norges største stevne Norwegian open, det som er så gøy med dette stevne, er att det er mange fra andre land som kommer, nå var jo dette noen dager etter vm, så mange reiste jo direkte. ikke så veldig resultatmessig å skryte av, men vi hadde mange seiere fordet. seirene med att noe vi har slitet veldig med, gikk som en drøm, kunne egentlig aldri trudd henne kunne gjøre det sånn, og det gikk i alle løp, så stolt av min lille blåe frøken som begynner å bli en eldre dame. Må ikke glemme att Jade også har fått løpt en del, og henne er også veldig fin å løpe med, mye bra i alle løp på alle stevner med henne, fin fart. og KIA har jo tross alt blitt 7,5 mnd, begynner å bli stor og voksen nå, å så pen som henne har blitt. min Fine store blåe. de beste hundene å jobbe med er de.
blir ikke så lenge til oppdatering, da vi har noe spennende og morsomt for dere og oss å komme med.

litt oppsumering fra 2017

velkommen til hjemmesiden våres. dette blir det første ordentlige innlegget her. det har kjed mye det siste året. det har vert mange stevner, både i Norge og utlandet. var blant annet en uke i Danmark, nm, landslags utak, nordisk i Sverige, og vm i Tsjekkia. og dogs4all

Var en fin uke i Danmark med både Jade og IFA. Jade hadde mange fine løp og noen fine plaseringer. Ifa hadde også det. og ble blant annet dansk hopp chamipon.
nm gikk ikke så bra. mye bra i de fleste løp. jade hadde ett veldig fint løp. men ente i disk, men for meg ble det ikke det. jeg og IFA kom til finalen på søndagen, selve nm, med laget.
det var to helger med uttak. som ente i tur til Sverige og nrosidk der, og Tsjekkia og vm der. både lag og individuell i begge på meg og IFA. Jade hadde mange bra løp i uttaket, trur vi kom igjennom alle løp.I nordisk så gikk det så som så. vi gjorde det ikke så bra individuelt, med unntak av finaleløpet, som var feilfritt og ende med en 8(?) plass. i lag så gikk det bedre. laget ende på en 2 plass.
I vm så gikk det heller ikke så gærent. i individuelle hopp løpet så fikk vi en vegring på nest siste hinder, men vi kom igjennom. i finaleløpet som var agilityen derimot så gikk det bra. vi kom igjennom feilfritt og fikk en 12 plass og 24 sammenlagt.
dogs4all var ett fint stevne. jade skulle stilles ut. og det ente i gult som holder for en agilityhund. som vil si att jade da var norsk agility champion, og i hoppløpet senere på dagen så fikk vi en 3 plass og siste certet som også betydde att henne nå var norsk hopp champion. henne var veldig fin og stille ut og å løpe med etterpå. IFA sine løp gikk ikke så bra, var jo jade som ble prioritert litt. men vi fikk utdelt kala trofeet i mellom klassen, som er mestvinnende på NKK stevne i kl 3. og mestvinnende ekvipasje i agility i NKKU.

det var litt av høydepunktene fra i fjor (2017)

Velkommen til det første innlegget på livingforagility.com, vis dere vil lese eldre innlegg så er ennå agilityhundene.com åpen.
Det er nå lenge siden ett innleg fra oss. Og nå kommer det ett og sa her på den nye siden våres.

Det har vert utakstevner. Først på Brårud og så i Trondheim. Jeg og Ifa skal til nordisk og VM, både individuelt og lag. Vi vant uttaket. Besteste Ifen min